Stiinta culinara

13 Aug 2017 / 17:45 - 17:59

Tip: Documentar
Episod: Batoane de pui

Link are niste biscuiti cu lapte batut proaspat copti si ii vine ideea sa ii asezoneze cu umplutura de capsune si cu frisca proaspata. Va face prajitura cu capsune! Cheia e instrumentarul racit, ca sa iasa frisca spumoasa.
Obs: Link ne arata igiena elementara cand prepara batoane de pui. Alimentele crude pot contine salmonella.

Sursa: cinemagia.ro


Acum la TV

AMC
Cum am cunoscut-o pe mama voastra
Animal Planet
Lumea animalelor - Necenzurat
Antena 1
Observator
Antena 3
100 de minute
Antena International
100 de minute
Antena Stars
Star Magazine
AXN
Cititorii de oase
AXN Black
Totalcar
AXN Spin
Sherlock Holmes si Dr. Watson
B1 TV
Unspe metri
Bollywood Classics
Raul curge in tara
Bollywood FILM
Razbunarea
Bollywood TV
Cartea de identitate
CBS Reality
Judecatoarea Judy
CineMAX
Centaur
Cinemax 2
Obsesia unui doctor
Comedy Central
Mike si Molly
Digi 24
Romania 24
Digi Film
A doua sansa
Discovery Channel
Comoara din container - Marea Britanie
Discovery Science
Vanatorii de mituri
Diva
Mosul meu
Euronews
News of the Day
Film +
Lumina rece a diminetii
Filmbox
Furtuni
FilmBox Family
Svein, soarecele si misteriul OZN-urilor
Filmbox Plus
Coco Chanel
FILMCAFE
Bull Durham
Fine Living
Restaurari SOS Virginia
Happy Channel
Prizoniera dragostei
HBO
Garduri
HBO 3
Papusile Muppets
History
Muntenii
Kanal D
Teo Show
LOOK PLUS
Romania de la A la Z
LOOK TV
Big Boletus
Minimax
Cu fratii Kratt in salbaticie
Nat Geo Wild
Monster Fish
National Geographic
La pescuit de ton
National TV
Suflete tradate
Prima TV
Mama mea gateste mai bine
PRO CINEMA
La bloc
PRO TV
La Maruta
PRO TV INTERNATIONAL
La Maruta
TLC
Noc za soping
TNT
Dosarul Pelican
Travel Channel
Casa din copac
TV5
A bon entendeur
TV Paprika
In bucatarie cu Ebba
TVR 1
Akzente
TVR 2
Starea natiei
TVR International
Dosar Romania
Viasat Explorer
Febra jadului
Viasat History
Inventii extraordinare

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!