• Urmeaza la TVBoomerangFii tare, Scooby-Doo!» 09:21   Gasca lui Scooby continua sa dezlege mistere. Ar putea fi ultima lor vara impreuna in aceasta formula, dar monstrii si fantomele nu se lasa mai prejos si ii impiedica pe tineri din a-si incheia socotelile.Fii tare, Scooby-Doo!
  • Urmeaza la TVAXN BlackS.W.A.T.» 19:10   Shemar Moore este un sergent S.W.A.T insarcinat sa conduca o unitate tactica specializata, care este ultima reduta in aplicarea legii in Los Angeles. Membrii echipei S.W.A.T isi risca viata zilnic, pentru a proteja comunitatea si pentru a salva vietiS.W.A.T.
  • Urmeaza la TVCineMAXJaf in stil italian» 08:40   Pe scurt: povestea unui jaf la Torino devine cea mai eficienta reclama pentru masinile Mini (mai eficienta decit ca, astazi, Madonna conduce asa ceva) si se incheie cu unul dintre cele mai memorabile finaluri de film din istoria cinematografului.Jaf in stil italian
  • Urmeaza la TVBollywood FILMVorbeste, Radha!» 14:00   Plecat in provincie sa redeschida o fabrica, Kishan cunoaste o tanara si o cere in casatorie, promitandu-i ca se intoarce la ea intr-o saptamana. Intors acasa este socat: mama lui a murit, iar locul i-a fost luat de o sosie...Vorbeste, Radha!
  • Urmeaza la TVHappy ChannelClona» 23:00   "Clona" este o poveste controversata, plina de pasiune, despre o iubireinterzisa intre o fata de origine musulmana si un tanar brazilian."Clona" va oferi telespectatorilor imagini spectaculoase, o scenografiede exceptieClona